ONZE MISSIE

Het creëren van ideeën en resultaten die hun doel bereiken of zelfs overschrijden! Het maken van mooie reclame is niet alleen van uw belang, het  reflecteert  ook op ons. Daarom is het van groot belang bij ROAX DESIGN dat de dingen die gemaakt worden goed zijn.

[rs_blockquote text_size=”12″]

De lagere prijzen kunnen u verbazen, neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op.

[/rs_blockquote]

Uw drukwerk goed van kwaliteit en dat voor de juiste prijs! Het blijft lastig kiezen en elk doel heeft een gepaste uitvoering, laat ROAX DESIGN hierin helpen.

Door de  1 op 1 communicatie  kunt u er van op aan dat u wensen en eisen overkomen! Geen onnodige schakels, u spreekt met diegene die u product verzorgt.

[rs_blockquote]Tegenwoordig is een website geen overbodige luxe, dit is het eerste wat mensen zoeken als er gezocht wordt naar een product of dienst.[/rs_blockquote]

Een website creëren is tegenwoordig niet erg ingewikkeld. Om een website te krijgen die aansluit op het bedrijf met de juiste uitstraling en bescherming vergt enige expertise.

ROAX DESIGN is op het gebied van het webdesign meegegroeid en weet waar u zich het beste in kan profileren.

[rs_blockquote]

Steeds meer komt de vraag naar een 3D impressie, dit is in deze tijd ook niet meer weg te denken.

[/rs_blockquote]

Hoe deel je de ruimte in? Het grote voordeel van een 3D impressie is dat er eenvoudig meerdere opstellingen/uitwerkingen te maken valt.

ROAX DESIGN beschikt over de technieken en gereedschappen om binnen een korte tijd een hoge kwaliteit render te maken.

[rs_blockquote]ROAX DESIGN kan u helpen bij het vormgeven van elk soort media van traditioneel drukwerk tot aan interactieve media.[/rs_blockquote]

Of het nu gaat om branding van uw product, het ontwikkelen van een huisstijl en het doorvoeren in brochures en folders. Ontwerpen van visitekaartjes, flyers of posters, een advertentie voor in de krant, bij ROAX DESIGN bent u aan het juiste adres.

Door nauw samen te werken met onze klant zorgen wij voor een schitterend eindresultaat, maar nog belangrijker dat de klant achter het eindresultaat staat.

[rs_blockquote]

Belettering is een voordelige manier van groots reclame maken.

[/rs_blockquote]

U kunt gaan voor een opvallend ontwerp waar u haast niet omheen kunt, of juist voor een degelijk ontwerp zodat het iets meer bescheiden overkomt.

Wat wij graag willen weten zijn uw wensen. Voordat de belettering geplaatst wordt zal er een visual gemaakt worden zodat u kunt zien hoe het eindresultaat zal zijn.

[rs_blockquote]ROAX DESIGN neemt u de zorg uit handen. Zowel het ontwerp als de uitvoering kan door ons gerealiseerd worden.[/rs_blockquote]

Doordat ROAX DESIGN zich eerst altijd verdiept in de huidige situatie kunnen wij gericht advies geven en een gepaste oplossing aanbieden.

ROAX DESIGN kan u op elk gebied voorzien van reclame realisatie. Van complete stands tot het ophangen van spandoekframes. Kortom u vraagt, wij realiseren!

[rs_blockquote]ROAX DESIGN zoekt voor elke toepassing het geschikte kledingstuk en kan u helpen met kiezen wat het beste bij u past![/rs_blockquote]

Kleding bedrukken voor sportverenigingen, bedrijfskleding of juist een volleybal team tijdens een event sponsoren, dit kan allemaal en tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Wij zijn goed op de hoogte van de verschillende productie processen en kunnen zowel kleine oplages van enkele stuks als grote oplages verwerken.